Fotocredit: Nea Radio

MDG reagerer på Grenis uttalelser om regjeringssamarbeid

I forrige uke kom det fram at sentrale stortingspolitikere går i mot et eventuelt regjeringssamarbeid med MDG, selv om ti fylkestingsledere har åpnet for muligheten. Tommy Reinås I MDG reagerer sterkt på stortingsrepresentant Heidi Greni sin falske påstander om MDG sin politikk

august 14, 2017

Det var avisa Nationen som skrev at ti fylkesledere i Senterpartiet ser muligheten for et eventuelt samarbeid med Miljøpartiet De Grønne etter valget og at sentrale stortingspolitikere på tross av dette motsetter seg tanken på et slikt samarbeid. Senterpartiets representant for Sør-Trøndelag, Heidi Greni, uttalte i et intervju med Nea Radio at dette var en helt urealistisk tanke, i og med at partiene står for fundamentalt forskjellige verdier i distriktspolitikken.

– Det eneste vi er enige om er jordvernspolitikken, sier Heidi Greni. Tommy Reinås, fylkestingsrep. og gruppeleder for fylkestingsgruppa MDG Trøndelag fylke, reagerer sterkt på uttalelsene.

Saken fortsetter under lydklippet

Hør debatten mellom Tommy Reinås (MDG) og Heidi Greni (Sp) om et eventuelt regjeringssamarbeid etter valget – KLIKK HER 

Avviser

Reinås avviser en rekke av Grenis påstander om MDGs politikk.

– Det stemmer ikke at vi er mot bilisme. Vi er for bilisme men når det gjelder Trøndelag så står vi for at vi heller vil oppgradere fylkesveiene enn veinettet rundt Trondheim. Det stemmer heller ikke at vi er imot oljeproduksjon. Vi er i mot videre leting etter olje og det er en stor forskjell, sier han.