Årsmøte i Stjørdal MDG 2022

Velkommen til Stjørdal MDGs årsmøte 2022!
Den 28. februar 2022 avholdes Stjørdal MDGs årsmøte, og alle medlemmer er invitert!
På årsmøtet behandler vi saker som gjelder driften og økonomien til lokallaget, vi velger nytt styre, vi skal behandle politiske forslag og resolusjoner, og man får en orientering om hva som har foregått i lokallaget i året som har gått. Medlemmer som betalte kontigenten (i Stjørdal MDG eller GU) i 2021 har stemmerett.

februar 1, 2022

Stjørdal MDG

Til: Alle medlemmer av Stjørdal MDG. 

Fra: Lokallagsstyret til Stjørdal MDG. 

Dato: Mandag 28.februar 2022.

Tidspunkt: kl. 18:00.

Sted: Prost Wittrups gate 3. 

1. INNKALLING ÅRSMØTE 2022 STJØRDAL MDG

Det kalles med dette inn til årsmøte i Stjørdal MDG. Alle medlemmer er ved dette innkalt og invitert til å delta. Det er kun medlemmer som har betalt kontingenten som har stemmerett under behandlingen av årsmøtesaker. Se vedtektene for informasjon om stemmerett og hvordan årsmøtet avholdes: https://stjordal.mdg.no/vedtekter/.

 

Dette er første innkalling til årsmøtet i Stjørdal MDG. Fristen for å sende inn saker, resolusjoner og vedtektsendringer til årsmøtet går ut 21. februar 2022. Om du er interessert i å sende inn saker, resolusjoner og vedtektsendringer, send en mail til mdg@adrianminde.com. Årsmøtepapirer og vedlegg finner du ved å følge egne lenker.

 

Saksliste

  1. Åpning ved styreleder Adrian Minde
  2. Valg av møteleder, referent og personer som signerer årsmøteprotokoll
  3. Godkjenning av innkalling, dagsorden og møteregler
  4. Årsberetning for Stjørdal MDG 2021
  5. Regnskap for Stjørdal MDG 2021
  6. Budsjett for Stjørdal MDG 2022
  7. Aktivitetsplan for Stjørdal MDG 2022
  8. Resolusjoner og eventuelle andre innkomne saker
  9. Valg av nytt styre
  10. Eventuelle saker

 

Velkommen til årsmøte! 

 

Med vennlig hilsen

Lokallagsstyret i Stjørdal MDG, 

Stjørdal, 2022

 

 

Hvem kan delta?

Fra vedtekt §4: Som medlem i Miljøpartiet De Grønne regnes den som har fylt 15 år, har betalt kontingent til partiet for inneværende eller foregående år og ikke har meldt seg ut. Stemmerett og valgbarhet i partiets møter og organer følger medlemskapet. Nye medlemmer og medlemmer som melder seg inn igjen etter opphold får stemmerett og blir valgbare 4 uker etter at kontingenten er betalt.

 

Stemmerett/valgbarhet i fylkes- og lokallag

Hvem har stemmerett på partiets møter?

Medlemmer som har betalt inneværende (2022) eller forhenværende år (2021) har stemmerett på partiets møter. Nye medlemmer (gjelder også tidligere medlemmer som har vært utmeldt) får stemmerett 4 uker etter at kontingenten er betalt.

Medlemmer av Grønn Ungdom og Grønne Studenter har også stemmerett på partiets møter når medlemskapet i en av sideorganisasjonene er gyldig.

 

Hvem er valgbare i lokallags styre?

Medlemmer som har betalt inneværende (2022) eller forhenværende år (2021) er valgbare til lagets styre. Nye medlemmer (gjelder også tidligere medlemmer som har vært utmeldt) blir valgbare 4 uker etter at kontingenten er betalt.

Er man kun medlem i en sideorganisasjon (ikke MDG-medlem i tillegg) er man IKKE valgbar selv om man har stemmerett. Fylkes- eller lokallaget kan ha i egne vedtekter at f.eks GU har representasjon i styret. Da står GU fritt til å velge hvem som skal ha denne plassen og skal ikke velges av MDG-lagets årsmøte som vanlig.

 

Valgte styremedlemmer som ikke følger vilkårene for valgbarhet vil ikke bli godkjent.